"Bekijk het eens van de andere kant"

Door Robin op woensdag 8 april 2015 20:32 - Reacties (2)
Categorie: Humor, Views: 3.048

Een pikante scheurkalender heeft wel hele goeie raad: bekijk het eens van de andere kant:

http://static.tweakers.net/ext/f/ox2ks3NlHbjudOPrhZxVCl7y/full.jpg

Faal van Beachmasters

Door Robin op maandag 31 januari 2011 10:46 - Reacties (0)
Categorie: Humor, Views: 5.613

Op school hangen diverse posters. Een poster laat zien dat telefoonprovider de beste aanbiedingen voor studenten heeft, terwijl een andere poster weer toont dat studenten via hun het snelst aan werk kan komen. Er was echter één poster die de kroon spant: die van Beachmasters.

http://static.tweakers.net/ext/f/bdT4zU4eetqqzd1p2iw67KEc/full.jpg

http://static.tweakers.net/ext/f/ab5Sjgw4ohB9FkTNimp81VsI/full.jpg

Spammers die "Juristen en licenciaten in de Internationale Politiek" zijn

Door Robin op maandag 5 april 2010 01:50 - Reacties (50)
Categorieën: Humor, Tweakers.net, Views: 6.771

Al enige tijd krijgt de crew van Tweakers.net alsmaar hetzelfde mailtje binnen. Een Belgisch persoon, die overigens beweert ingenieur en licentiaat te zijn, vindt het namelijk nodig om ons elke week te wijzen op een "website nuttig om gezond,fit en slank te blijven". Nou, dat ziet uit als spam. Dat ruikt naar spam. Dat is spam. Helemaal als het van Hotmail- en AIM-mailadressen afkomt:
quote: spammert
Geachte, ik heb twee apothekers in mijn familie , en zij vinden mijn hieronderstaande website nuttig om gezond,fit en slank te blijven. (ook interessant voor apotheek-bezoekers-en -klanten ? + sportieven )
Zoudt U deze site ook eens willen bekijken a.U.b. Dank U .

[censuur] ( = krijg een platte buik


maar ook met een groot aantal andere gezondheids -tips )

P.Acke / Ingenieur en licenciaat .

P.S. Iets geheel anders voor kunstliefhebbers: U kunt 4000 schilderijen bekijken van een groot aantal meesters vanaf het jaar 1400 tot vandaag : [censuur]
Geniet U van mooie grafiek en kleuren !
Een aantal crewleden (waaronder ik) hebben dan ook ieder een mail teruggestuurd. Zonder verdere bijbedoeling dan alleen maar op een nette manier te vragen om te stoppen met het versturen van dergelijke e-mails. De algemene strekking van mails die wij naar de spammer hebben verzonden, was kort en krachtig:
quote: Ik
Wil je zo vriendelijk zijn en stoppen met het versturen van onderstaande mail? Dat je een keer dat mailtje verstuurd, ok, maar doe het niet elke week. Dat is zeer hinderlijk.
Uiteraard verwacht je niet dat er nog een antwoord op komt, maar voordat we het wisten kregen we een dag later repliek van de Belg. Blijkbaar heeft hij een standaard antwoord getikt dat hij gebruikt om mensen snel een antwoord te kunnen geven op zijn mailgedrag, want iedereen binnen de T.net-crew die hem gevraagd heeft om te stoppen met het versturen van zijn spam, heeft de volgende reactie teruggekregen:
quote: spammert
Geachte Mijnheer Robin, dank U voor Uw reactie . We hebben U gevonden op het web door een scanning naar personen die geïnteresseerd zijn in Gezondheid en Kunst ,een categorie waar U dus blijkt toe te behoren .U werd dus niet gevonden uit een lijst of een bestand met email-adressen,hier bestaat niets in die aard.Indien U het bericht nogmaals zoudt ontvangen , dan is dat te wijten aan de verzendingsdienst die geen adressen van gevonden en verstuurde emails bijhoudt. In dat geval kunt U het bericht in de prullemand van Uw PC deponeren , of het filter van Uw PC inschakelen ,zodat U het niet meer ziet . In dat geval ons excuus voor het ongemak .We wensen U een gezond 2010 .
Natuurlijk laten wij het daar niet bij zitten en bereiden crewleden een dreigender mail en wijzen we hem erop dat hij spamt en dat we hem bij de juiste instanties zullen aangeven als spammer - en ondertussen krijg ik 17 minuten na het ontvangen van zijn eerste repliek exact hetzelfde spammailtje binnen. Of ik zijn site niet eens zou willen bekijken omdat twee apothekers in zijn familie die website nuttig vinden... Daar heb ik maar één woord voor: opbokken.

Alweer klim ik in de pen om nog maar een reactie te schrijven:
quote: Ik
Dan ben ik benieuwd waar u dan mijn e-mailadres zou moeten hebben gevonden? Mijn adres laat ik niet rondslingeren en ik ben totaal niet geïnteresseerd in gezondheid en kunst.

Eerlijk gezegd moeten jullie juist zorgen voor een correcte afhandeling van de door julllie verstuurde e-mailberichten. Bovendien vind ik het erg laf om achteraf te gaan claimen dat ik berichten van jullie moet filteren, terwijl jullie wekelijks dezelfde e-mail naar dezelfde adressen verstuurd. Met andere woorden, jullie maken jullie schuldig aan spam - en dat staat helemaal los dat ik een of andere filter zou moeten instellen. Dat is geen vrijbrief om spammail te versturen.

Bij deze nogmaals het verzoek om alle e-mailadressen van Tweakers.net (dus alle @tweakers.net-adressen) uit jullie databank te halen zodat wij geen hinder meer ondervinden van jullie e-mails. Zojuist heb ik namelijk alweer exact hetzelfde bericht van jullie gekregen.
De reactie die ik terugkrijg is toch wel een van de allervermakelijkste die ik heb gezien. Ik heb sterk de neiging om die reactie uit te printen en boven mijn bed te hangen, zodat ik elke dag met een big smile op kan staan:
quote: spammert
Geachte , dank U voor Uw reactie .Hier heeft nooit een databank bestaan zoals we reeds vermeld hebben , dus we kunnen u niet verwijderen uit iets wat niet bestaat. Het volstaat het filter van uw PC in te schakelen om ons niet meer te zien . In plaats van over ' laf ', etc, onze en Uw tijd te verkwanselen, ,duurt het inschakelen van Uw PC filter 1 sekonde met een klik van de muis , en als U dat zelf niet kunt ,vraagt U het aUb aan familieleden of medewerkers op Uw job. Het initiatief ligt dus bij uzelf .Wij zijn een ouderenvereniging ,die U twee url's stuurde zonder enig commercieel of financieel doel ,dat kan dus nooit spam zijn , zelfs wanneer U het bericht meerdere malen zoudt ontvangen hebben, hetgeen niet de bedoeling was en waar we zelf verveeld mee zitten .Het is evenmin reclame voor niets of niemand .En wij zijn Juristen en licenciaten in de Internationale Politiek ,die reeds lang onderzocht hebben , dat hetgeen we versturen bevorderlijk is voor de Volksgezondheid.
Met beleefde groet ./W.P. Acke
P.S. dit is de laatste keer dat we U antwoorden , er werd U genoeg uitleg gegeven , en uw mening over "spammail" mag ophouden. We schakelen nu ons PC filter in op uw mail , zodat we geen enkel bericht meer van u zien , want het is genoeg geweest / Goodbye
In reacties die collega's hebben gekregen gaat het zelfs nog verder:
quote: spammert
we weten niet wat "tweakers" eigenlijk is , en het interesseert ons ook niet. Maar enkel debielen laten het zo ver komen , om niet na tweemaal de ontvangst van een zelfde bericht , het PC-filter daarop in te schakelen . Als u dat zelf niet kunt , of uw tweakers-leden ook niet, vraag dan aan medewerkers of familieleden , hoe men dat doet . Wij passen het nu direct op u toe , want wij kunnen dat wel
en
quote: spammert
We ergeren ons blauw aan TV uitzendingen zoals van Pauw en Witteman , waar men dagelijks hoort en ziet : u of jij wil ,kan ,mag , zou , was .... dat zijn van de eerste tot de laatste eerste personen van een vervoeging die nooit als derde persoon kunnen gebruikt worden . Het moet zijn u of jij wilt , kunt , moogt , zoudt , waart [...] en het ergste is dat sommige Vlamingen en TV-zenders ook in die trant beginnen te zeveren door nabootsing van de hollanders -vreselijk.
en
quote: spammert
En tenslotte nog iets over uw typische hollandse houding , die er in bestaat hoe dan ook anderen te schaden . In 1943 lagen we aangemeerd aan de kade in NL . De hollanders vanop de kade riepen : "schipper doe dat belgische vlaggetje maar weg , want belgië bestaat niet meer " . Zo bent u ook weer nu bezig , persé gelijk willen krijgen als het er maar om gaat anderen kapot te maken . Dat is hollandse stijl , wij vragen dat u daarmee stopt en schakelen op u ons pc-filter in , zodat we u nooit meer zien , een gebaar waartoe u niet in staat schijnt te zijn.
Liever doorzeveren om anderen toch maar te kunnen torpederen . En we versturen helemaal geen spam , u hebt er niets van begrepen ,maar 278000 anderen wel , die ons allen dankten .
:') _O-

Smileyseks (aka nerdpr0n deel 2)

Door Robin op dinsdag 10 november 2009 15:42 - Reacties (17)
Categorie: Humor, Views: 7.063

In navolging van JoWannes' blogpost over nerdpr0n, stel ik jullie een andere vorm van nerdpr0n voor: Smileyseks :D

http://tweakers.net/ext/f/47413/full.gif

Metal uitgelegd

Door Robin op maandag 2 november 2009 23:01 - Reacties (19)
Categorie: Humor, Views: 4.579

Een lange tijd geleden kwam ik een lijst tegen die uitlegt wat metal nu is en onder welke metal het precies valt:

POWER METAL:
Our hero reaches the castle in a winged white horse, escapes from the dragon, saves the princess, they go far away to a paradise-on-Earth and make love.

TRUE/EPIC METAL:
Our hero reaches the castle and beats the dragon in a terrible battle, and raises his sword, bathed in the dragon’s blood, and then makes love to the princess inside the castle

THRASH METAL:
Our hero reaches the castle, fights with grenades and machineguns against the dragon, saves the princess, and f*cks her around Detroit.

HEAVY METAL:
Our hero reaches the castle in a Harley Davidson, kills the dragon, has some beers with the princess and then they do it.

FOLK METAL:
Our hero arrives with some friends playing accordion, pipes, violin and other weird instruments. The dragon falls asleep because of too much dancing and they leave… without the princess

VIKING METAL:
Our hero arrives in an old boat, kills the dragon with an axe, cooks it and eats it. He then rapes the prioncess, raids the castle and sets everything on fire before he leaves.

DEATH METAL:
Our hero arrives, kills the dragon, fucks the princess, beats her to death, and leaves…

BLACK METAL:
He arrives before dawn, in the middle of the fog, kills the dragon and impales it in front of the castle. Sodomizes the princess, cuts her with a dagger and drinks her blood in a ritualn ritual. Afterwards he discovers she wasn’t a virgin and impales her next to the dragon.

BRUTAL DEATH:
Our hero kills the princess and fucks the dragon.

GORE METAL:
Arrives, kills the dragon, climbs to the tower, fucks the princess, and kills her. Then he fucks her again, burns her dead body and fucks her again.

DOOM/GOTH METAL:
Reaches the castle, sees the size of the dragon, he gets depressed and he kills himself. The dragon eats our hero’s body and then the princess.

NU METAL:
Reaches the castle and brags about how good he is at fighting and that he can beat the dragon. He is miserably defeated and is left in pieces. Runs away and finds the princess, he tells her of his tragic childhood. The princess slaps his face, and runs to find the “Heavy Metal” hero. The “Nu” hero, takes a Prozac and goes to record a “The best of…” CD

PROGRESSIVE:
Arrives, plays a virtuous guitar solo for 26 minutes. The dragon dies of boredom. Gets to the princess and plays another solo, exploring all of the techniques of tones and compasses learned last year in conservatory(music school). Princess runs away after the “Heavy Metal” hero.

HARD ROCK:
Reaches the castle in a red convertible with two big-breasted blondes and drinking a bottle of Jack Daniels. Kills the dragon with a knife and then makes an orgy with the blondes and the princess.

GLAM ROCK:
Reaches the castle. The dragon laughs his ass off when he sees him and lets him through. Enters the castle, steals the princess’ varnish and lipstick. Then he convinces the dragon to paint the castle pink, and to highlight his hair.