Klereherrie, deel 5

Door Robin op woensdag 3 maart 2010 11:56 - Reacties (13)
Categorie: Muziek, Views: 3.874

Voorlopig de laatste :+

Klereherrie, deel 4

Door Robin op dinsdag 2 maart 2010 23:11 - Reacties (19)
Categorie: Muziek, Views: 3.117

Opbokken met jullie kindermuziek :P Een beetje Cannibal Corpse doet wonderen! \m/

Klereherrie, deel 3

Door Robin op dinsdag 2 maart 2010 19:36 - Reacties (21)
Categorie: Muziek, Views: 3.410

Een van de geniaalste breakdowns. Die haai op het einde is gewoonweg belachelijk :D

E-ticket zoals het niet hoort

Door Robin op donderdag 12 november 2009 20:20 - Reacties (18)
Categorie: Muziek, Views: 6.721

Zondag wil ik graag naar een concert, dus dan moet je een kaartje halen. Gezien dat concert in Amsterdam is en ik niet in de buurt woon om aan de kassa de kaartjes te kopen, heb ik die via internet besteld. Ik heb nog nooit een e-ticket besteld, maar wel een zut kaartjes via internetbankieren betaald. Een e-ticket is dus iets nieuws voor mij.

Nadat ik betaald had, kreeg ik een mail dat de e-tickets - twee stuks - binnen een bepaalde tijd gemaild zullen worden. Het mailtje met beide e-tickets (in pdf) zag ik net in de mailbox liggen, met de opmerking dat ik de tickets moet uitprinten, want dat is het toegangsbewijs. Ik open het pdf-bestand en toen schrok ik mij rot.

Een e-ticket is dus een A4-papier met daarop de voorwaarden van het ticket en de waarschuwing dat je het gehele blaadje moet meenemen. Dat is echter niet wat er mis is met het blaadje. Wat er wel mis mee is, is dat elke vierkante centimeter volstaat met onnodige informatie en reclame. Dat het ticket er leuk uitziet, daar kan ik mee leven, maar ik hoef niet te weten dat ik mij kan aanmelden voor de nieuwsbrief en de TicketAlert. Als ik de nieuwsbrief wilde hebben dan had ik dat al gedaan tijdens het kopen van het kaartjes.

Begrijp mij niet verkeerd. E-tickets zorgen juist voor een lagere overhead voor de verkoper, maar zadel niet de consument op met een A4 vol met onnodige informatie. Dat blaadje printen kost al genoeg inkt. 'Groen' kan het ook al niet genoemd worden.

Dat blaadje moet ik dus twee keer uitprinten, want je moet een lidmaadschap hebben om überhaupt binnen te komen. Laat ik dat nou ook heel stom vinden, want samen met de Paradiso zijn dat - zover ik weet - de enige concertzalen die ik ken waar je extra geld moet neerleggen om binnen te komen. De 013 heeft dat niet. De Bosuil heeft dat niet. Spirit Of 66 heeft dat niet. Jarhunderthallen heeft dat niet.

Ik ben eens benieuwd wat het voor gezeur oplevert als ik alleen de barcodes uitprint, maar dat zie ik zondag wel :P

http://tweakers.net/ext/f/CuCOHdDfCYfdn0DjSqxRt4IT/full.jpg

Ganz Geile Metal Aankoop \m/

Door Robin op maandag 12 oktober 2009 18:31 - Reacties (15)
Categorie: Muziek, Views: 5.365

Redemption heeft in mijn ogen tot nu toe altijd een steengoed album uitgebracht en zichzelf telkens weten te overtreffen. Dat kan ik maar van heel weinig bands zeggen. Vandaag dus maar het nieuwe album van ze gekocht, en het is in mijn ogen een waanzinnig goed album. Het beste van dit jaar tot nu toe :o _O_ Luister maar: